maanantai 19. maaliskuuta 2012

Luonto pesee kasvojaan

Täällä sataa taukoamatta jo toista päivää, mutta olen siitä hyvin iloinen. Jo nyt huomaa miten luonto alkaa viheriöimään saatuaan tilkan vettä ja talven pölyt huuhtoutuvat pois. Minunkin terassillani ensimmäiset punaiset tulppaanit ovat uskaltautuneet ulos lehtiverhostaan. Huomenna lähden puoleksitoista viikoksi Suomeen ja luulen, että palattuani kaikki näytää huomattavasti kesäisemmältä. Toivon vain hartaasti, etteivät tulppaanit ehdi kukintansa loppuun ennen paluutani, vaan saan tänne vielä kauniin kuvan niistä. Nyt tyydyn laittamaan muutaman vuoden takaisen kuvan punaisista tulppaaneista Keukenhofin puistosta Hollannista. Nyt nousevat sipulini ostin viime syksynä Amsterdamin kelluvalta kukkatorilta. Samoja Kaufmanniana sipuleita saa toki täältäkin, mutta nyt kukkien noustessa on mukava muistella matkaa. :)





2 kommenttia:

  1. Huomasinpa muuten, että meillä on blogeissa sama ulkoasu käytössä. Hassu sattuma :)

    Täällä Keski-Suomessa vielä odotellaan lumien sulamista, krookukset tosin ovat jo hieman alkaneet itsestään ilmoittelemaan lämpimimmissä kohdissa. Vesisadetta olen itsekin toivonut, sulaisivat loputkin lumet pois ja pääsisi kunnolla kupsuttelemaan pihalle.

    VastaaPoista
  2. No niinpä on sama malli! Miellytti silmääni niin kovasti. Olen testannut ainakin kolmea ja tähän lopulta päädyin. :)

    Juttelin juuri Suomeen ja lunta kuulemma tulee. Kovin erilaiset säät ovat tässä vaiheessa vuotta. Me olemme lenkkeilleet auringossa ja lueskelleet terassilla viinilasin kanssa tänään.

    VastaaPoista

Alku

Alku
Muuttaessamme terassilla kukoistivat ainoastaan rikkaruohot. Onneksi mies oli sentään ostanut kimpun kukkia väriksi.